VI SER TILL ATT DU SYNS

När vi jobbar hemsidor så fokuserar vi på kvalitet och att vara tillgängliga för input från dig som kund, då långsiktiga samarbeten är vår starka sida så vill vi självklart att du skall känna att vi är en resurs som man alltid ställer upp. Det här uppnår vi genom att leverera kvalitet, jobba lite hårdare än andra och hela tiden levera resultat. Nämnde vi att  vi gör riktigt snygga hemsidor dessutom?

VARFÖR GRAFIKBYRÅN.SE?

Vi har färdiga paket för att underlätta för dig som kund att budgetera ditt projekt. Självklart är vi flexibla och kan jobba på löpande debitering om så önskas, vi kan även gå in som tredjepartskonsult om ni behöver hjälp med en befintlig webbplats eller liknande. Värt att poängtera är dock att anledningen att vi försöker pusha på inkludering av supporttimmar i våra paket beror på en enormt positiv kundrespons – särskilt som kunden kan använda tiden till både design men även teknisk support, vi har kompetensen och använder den gärna till sin spets så att du som kund kan känna dig trygg.

WEBBDESIGN

Här är ett exempel på hur en kundhemsida kan vara uppbyggd hos oss. Allra överst ligger slidern som visar vad Västkustens Marinplast jobbar med.

Här är ett exempel på hur en kundhemsida kan vara uppbyggd hos oss. 

hemsidor hos grafikbyrån

Vi försöker hitta ett tema som passar genomgående i verksamhet,  exemplet Västkustens Marinplast visar vi hur vi har jobbat mot ett tydligt marint tema. Eftersom det här är företagets ansikte utåt så lägger vi extra mycket energi på att sidan skall återspegla de värdegrunder som ligger till grund för verksamheten. 

Nu när vi tar Västkustens Marinplast som exempel så är fokus på kvalitativa marina tjänster – något vi tycker är väl återspeglat i designen. Vidare så kommer dom använda oss för utformning av logotyp och vi hoppas såklart på ett långiktigt och givande samarbete!

 

Hem

Nyheter

Design

Tjänster

Hemsidor

Kontakt

COPYRIGHT © 2019 | Grafikbyrån

Hem

Design

Hemsidor

Nyheter

Tjänster

Kontakt

COPYRIGHT © 2019
Grafikbyrån.se